Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за предни накладки, че нещо май не са точните?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за предни накладки, че нещо май не са точните?

Днес си купих предни накладки, като не бях свалял старите и незнаех какво търся.В магазина ми извадиха по каталог и аз ги купих.На кутията пише, че стават за Спайдър, обаче по форма са по-различни от тези които са на колата.Снимах ги едните и другите, бихте ли погледнали и да ми кажете какво да търся
    http://www.snimka.bg/album.php?album...0&pid=12369603
    http://www.snimka.bg/album.php?album...0&pid=12369604
    http://www.snimka.bg/album.php?album...0&pid=12369605

този проблем съществува. Аз съм взимал "рикамби ориджинали" от Ауто Италия и по каталог си излизат и после нъцки...да не казвам как свиреха тези, които станаха накрая.....и ми исядоха диска, а те си седяха се толкова....майтап.
    Слагал съм веднъж RH накладки, мисля са Испански и да си призная съм най-доволен от тях до сега от всичките....прорязани, скосени, най-добре спират, равномерно, не свирят и не хабят диска, а те се износват, както си трябва...

Така по снимка ми е трудно да преценя колега, най-добре ги наложи и виж....то тези се вижда, че не са...

Всичко се гледа...единия път съм зимал "по каталог" от Александър Ауто в петък вечер!!!! няма ти казвам кво стана...но поне полсе момчетата ми смениха всичко и се видя, че грешката е в каталога и моя, че не ги бях свалил и да сравня....

П.С. Аз веднъж съм взимал дискове Brembo Max и по каталог и на кутията си пишеше, че са си моите и че са с 5 дупки х98.......добре, че мацката там ме замота нещо да ме закача за Спайдера, та аз неволно отворих кутията...бяха с 4 дупки (на кутията пише 5!!!!).....така, че само гледане и налагане!!!
    Last edited by proper; d.m.y г., 14:13.
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Може би твойте са 648, не си писал двигателя.............дали са ти за система GIRling, a твойта е с ATE..........

ALFA ROMEO SPIDER III (916_S)

1.8i 16v 05/98- ATE 648
      GIR 725

2.0i 16v Twin Spark 03/95-05/95 GIR 388.1
      GIR 350

2.0i 16v Twin Spark 05/98- ATE 648
      GIR 725

2.0i 16v Twin Spark 06/95-08/95 GIR 317
      GIR 350

2.0i 16v Twin Spark 08/95-05/98 ATE 648
      GIR 350

2.0i V6 Turbo 05/98- ATE 648
      GIR 725

3.0i V6 03/95-08/97 N.A. GIR 350

3.0i V6 09/97- N.A. GIR 725
      Last edited by toto99; d.m.y г., 14:21.
      Alfa Romeo 146 1.6 t.s.

Comment

то даже имало снимка на кутията и си пише там.... изобщо не го видях пък аз ))
        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Ще ходя до магазина и ще си нося и накладките от колата,ако имат ще ми ги подменят,ако ли не,сигурно ще трябва да си избера нещо друго от магазина и да търся накладки на друго място.
          Мерси!

Comment

Само аз ли забелязвам че това са накладки Симер?
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Оправих се, ходих до магазина и продавачите ми ги подмениха с точните,само додадох 5 лв.Сложих ги и съм много доволен, спират си безшумно и много добре,направо коват
              Мерси на отзовалите се, моите са модел 648

Comment

Ако си ги сменил пак за СИМЕР, много скоро ще почнат да свирят !!! Дано не съм прав де, но по нещата които съм чел за тия накладки...не са никак добри за съжаление (много твърда накладка)
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Пак са Симер, за сега не свирят.Изобщо не съм търсил определена марка или нещо подобно.От 2-3 дни ми присветна лампата на таблото,влязох в магазина от който често съм си купувал резервни части за другата кола,попитах и продавачите ми дадоха тези и така.Първо бяха тези които не ставаха - 40лв и после ги подмених за точния модел-45 лв.

Comment

здравейте , имам ГТВ 95г и искам да сменям предните накладки.някой може ли да ми каже ,какво феродо да сложа и няква оринтировачна цена

Comment

Working...
                    X